Topp & Flopp



Helger: Finns det nått så skönt och avslappnande som när det är helg? Bädda ner sig i soffan på kvällarna med en mysig filt och bara ta det lungt. Sen självklart sovmorgon!

Rosetter: Va inne på Lindex igår och hitta en jätte sött hårspänne med en svart rosett på, hur sött är inte det? Jag bara älskar rosetter. Det ska vara rosetter på diadem, linnen, jaa allt ! I'm love it

25:e,
finns det nått bättre datum eller? ;) Man går ner på stan, till bankomaten, tar ut en minneslapp, och man ser en stor summa pengar;) Det kalla jag sann lycka


Love



Rött läppstift: Finns det nått mer tantigare än rött läppstift? Och folk tycker verckligen det är snyggt?! Its never gonna be....

FRONTER: I skolan har vi ett system som heter FRONTER som är tillför att man ska kunna få alla information och lämna in uppgifter via datorn, hur mycket suger inte det? Varför inte lämna in sinna uppgifter på ett gammalt och hedligt sätt? Vi har tant en i klassen som är typ 60-70år, vet hon ens vad en dator är?? Nej dem tänkte inte långt när dem kom på äckel FRONTER.


Nej tack!

Förlåt

Har inte haft tid och skriva nu under veckan då det har vart mycket med skolan och sånt.

Tisdags: Var det kort dag i skolan, slutade redan vid halv 3 ;) Sen när jag kom hem så var älsklingen sjuk, så jag sprang upp till Jessie och låna hennes cykel för att cykla ner på stan för att köpa ipren innan apoteket stängde. Men klantig som man var så höll man på att krocka med en äldre dam så det blev lite vingligt och jag trillade. Fick ett stort fint blåmärke på höger vad. Stackars mig :(

Onsdags: Skulle cykla till skolan men skulle förbi macken först. Då jag cyklade på vägen så såg jag att det kom en lastbil bakom mig och solen låg framför och blända i den våta asfalten. Jag bestämde mig för att jag skulle cykla upp på trottoaren ifall om lastbilen inte skulle se mig (ville ju inte bli pankaka precis >.<), vad gör jag då? Jo jag cyklar in i trottoar kanten och trillar igen! Skrapar upp båda fötterna och ena knät, sträcker arm och lårmusklen och får styret mitt i soloplexus. (Aj!) Så nu blir det inge mer cykel för min del iaf !

Torsdags: Gjorde inget spec, var i skolan som vanligt, kom hem och tog det lungt bara.

Fredags: fick man gå upp tidigt för man skulle ner till stan först för att hämta ut pengar eftersom cafeterian inte tar kort och man vill ju inte gå hungrig hela dagen ju :P Var rätt frustrerande när man gick från stan till skolan då det körde förbi 5st campus, suck! Aja, alltid nyttigt med lite motion.
Stötte även på Maria som ville att jag skulle hänga med ut på kvällen, men det blidde inget iaf.
Sen så fick jag tillbaka min uppsats i svenskan, fick ett G+ ;) Skulle ha fått VG, men läraren tyckte att jag blanda ihop förmycket "de" och "dem" :S
På kvällen så tog jag det bara lungt, låg i soffan och titta på idol och MIB 2 senare på kvällen.

Lördags: Var nere på stan och handla hem lite tråkiga saker som tvättmedel, skurmedel och massa sånt. Men köpte även en skit snygg svart kavaj! Köpte även hem lite gott baconsnacks och cola för vi skulle ha film kväll men slutade med att båda hade deckat efter en kvart.

Ja det är väl det som har hänt under denna vecka. Det har väl hänt mer men det har väl jag förträngt ;)
Uppdaterar min blogg little later.


Min nya fina jacka♥

Puss på er!

Hemma

Så, nu är man hemma från skolan, ÄNTLIGEN!
Men skäms riktigt mycket just nu.. Har gått i flera veckor nu för att fundera vad jag ska köpa till min lillebror i födelsedags present till honom eftersom han fyller 18år ;)
Så är den stora dagen kommen idag (22:a), har tänkt på det hela dagen idag i skolan och tänkte ringa och gratta han. Men nu när jag kom hem och skrev "grattis lillebror" på min status på fb kom jag på att titta vilken månad det var. WTF vi är fortfarande bara i september ju :P Han fyller lixom år den 22 oktober. (PINSAMT!) Jävla tur att man aldrig han att ringa och gratta han;)

Hatar min dator!

Laddaren klappar så kan inte flytta datorn för då tar det typ en halvtimme att fixa så den laddar igen.. Skit dator!
Och så är det så himmla kul oxå för banken har dragit års avgiften på mitt kort på ca 800:-, that sucks.
Äh, hela dagen har vart en jävla skit dag, vart på jätte dåligt humör hela dagen, så skönt att dagen snart är slut.
Sen är det ju upp tidigt i morgon för i morrn är det skola från 08.30 - 14.30, så har en rätt så kort dag i morgon, wiie :D Har faktiskt saknat skolan lite, har inte vart där sedan i torsdags, för i fredags var jag ledig då jag åkte in till Eskilstuna till radiologen på Mälarsjukhuset, och idag var det nå utbildning som alla skolar och förskolor skulle på.

Ikväll är det svenska Hollywoodfruar ♥ Bara älskar Anna Anka, hon är så rak på sak och tar då inga omvägar, love it! Dem andra verkar ganska patetiska enligt min liv, typ hon Agnes Nicole. Nej usch, henne tycker vi då inte om ;)

Men ska ta och slänga mig i soffan nu med ett paket russin och moffla:)

Lär ju inte komma in nått mer ikväll och skriva eftersom det är tidig säng gång ikväll.

Men ni får sova så gott så hörs vi i morgon :)



Puss Puss
Take Care// Pinky

Finns det nått bättre?

Finns det verkligen nått bättre än att skämma bort sig i en varm skön dusch? Skulle inte tro det ;)
Man bara står och njuter av att massera in hårbotten och känna skummet mellan fingrarna, ljuvligt!
Fast det hade vart skönare med ett varmt bad med massa skumm, tända ljus och en kall cola♥
Kanske ta och bada i morgon? hmmm :)
Men mina händer har blivit helt överkänsliga mot vatten så jag bara flagnar på insidan an händerna :( Ser helt förj*vligt ut! Kanske köpa nått mer fuktgivande åt händerna?
Nej, ska ta och föna håret nu innan man ser ut som ett troll i huvudet ;)


Puss på er!

Vill dö!

Är så trött, uttråkad och hungrig så man kan dö asså ! Sen gör det kanske inte saken bättre att den minsta sitter och drar mig i håret. Men men, vad gör man?

Nej väcka älskling kanske så man får börja med maten?

Hmm

Funderar på om man ska hoppa in i en varm skön dusch kanske?

Te hos Jessie

Vart uppe hos Jessie på en kopp te, och roat mig genom att sitta och titta på henne medans hon hängde upp tvätt haha :) Somliga är ju lätt roade, eller skadeglad kanske man ska kalla det? ;)
Fick även låna lite äckligt kaffe av henne till älsklingen, för han glömde och köpa det när han vara nere på stan innan och handla :P Så kan det vara...



Puss Puss

Rökning

Har sett att många bloggare skriver om hur farligt det är att röka, att man åldras mycket fortare osv.
Förlåt men.. Tror ni inte att vi rökare vet om det? Står bara t.ex på paketet att rökning dödar eller medför lungsjukdomar m.m.

Så sorry, eran predikan om att vi ska sluta och röka för att det är farligt gör lixom ingen effekt på oss rökar (no shit sherlock!) utan får oss att röka mer för att jävlas ;)
Men självfallet så kanske finns det dem idioterna som har missat den stora texten på paketen och lyssnar då till erat råd, but not me :D

Man slutar att röka när man är redo, thats it! Ingen kommer få mig att sluta röka förens jag själv är redo att fimpa mina cigg, no budy!

Och allt det här snacket om "fint folk röker inte", förr i tiden var det bara fint folk som hade råd och röka med deras speciella munnstycken. (omg, visste ni inte det?)

Men det är inte alltid lätt och vara liten och oerfaren och tror fortfarande att man kan rädda världen genom att berätta vad man ska göra och inte göra precis som i filmerna.. no no no, life is hard!

Nej, ska nog gå till balkongen och ta mig en god, lugnande cigg ♥ ;)

Puss på er!


<-- Ja men titta, det står ju faktiskt på paketet att man dör av rökning:O

<-- "Fint folk röker inte" Merlin Monroe världens vackrate och finaste kvinnan genom tiderna, ofc rökare var hon med:O

....

Asså jag har jätte tråkigt, ska egentligen städa, men ta mig f*n att man sitter här och skriver *suck*
Barnen sover så det är ju skönt de ;) Kom nog mest in här för att skriva att jag har tråkigt ;)

See yah bitches!
Pussar

God morgon :)

God morgon alla:) Sovit gott? Det har iaf inte jag :( Jätte ont i ryggen, sover så himla konstigt :S
Idag blir det nog till att städa lite här hemma, för jag är faktiskt ledig idag från skolan :D Jippie ! Sen var det prat om igår att jag, Jessie, Donna och Nathan eventuellt ska ta en sväng nere till stan, för jag hitta 2 jätte snygga tavlor som jag bara måste ha i mitt vardagsrum!

Nu så här på morgonen händer det inte så mycket, ligger och lyssnar på musik medans barnen leker. Köpte föresten ett nytt matsett till Leon i helgen, ofc med Disneys pixar bilar ;) Hans favorit film ♥ Cars 4life, enligt han iaf :) haha

Ja, tror inte det kommer ske så mycket så här på morgonen..

Fick precis ett mess av Maria som ville fika med mig i morgon på stan :) Trevligt ! Men tyvärr så är det skola i morgon så ens roliga del i livet får läggas åt sidan tyvärr :( Thats sucks!
Aja, är ju bara ca 1år kvar sen har jag fått min utbildning jag vill ha ♥

Vad brukar ni göra på morgon kvisten?

Puss på er!
Take Care

Natti

Nej, nu tror jag att det är dags för en dejt med min älskade kudde ♥
Så får jag återkomma i morrn när man har vaknat och druckit sin morgon o'boy ;)
Hörs i morgon <3



Puss Puss på er
Take Care Bitches ;)

Lucky me;)

Ja, lucky me som kan sitta och äta hur mycket godis som helst utan att gå upp i vikt ;)
För vad vore vår älskade värld utan det underbara godsakerna? Vill jag inte ens veta :)
Men rör man på sig varje dag så kan man moffla hur mycket man vill, jag kan det iaf..
(sicken lycko ost jag är)



Säger bara en sak: M U M S

Måste ha!

Hamna på en teknik-hemsida och kolla lite på datorer då jag är less på min laptop och älsklingen sitter oftast vid min stationära, aja tillbaka till det jag ville berätta ;) Jag har hittat min mini laptop jag bara måste ha ! Ofc är den ju rosa;) (chockerande?)
Lagom med utrymme i hårddisken, stilfull och inbygd webcam så slipper man massa sladdar, kan det vara mer perfekt? Självklart inte;) Perfektion finner annan perfektion ♥ Så nu vet min älskling iaf vad jag önskar mig ;)



Kärlek vid första ögonkastet? Skulle tro det ;)

Puss på er!

Besök

Jessie och Donna var här på besök innan, me like ♥ Vet inte om man ska kalla dem som besökare längre med tanke på att dem bor 2våningar ovanför mig? hmmm, nu fick jag nått och fundera över ;)
Vi satt väl och snacka strunt som vanligt, inget märkvärdigt.

Och nu sitter man och dricker sig en god kopp te :) Finns fan inget bättre än te ♥

Hmm, undrar vad man ska hitta på nu då? Bara lägga sig i soffan kanske och njuta av sitt te?






Puss Puss
Take Care

Topp & Flopp


Rosa:
En Färg som alltid kommer att ligga på toppen! Hela min värld består av rosa ;) Thats the true love ♥

Idol: Idol börja förra veckan, och jag har aldrig sett så många talangfulla. Så när det är idol så vet ni vart jag har tagit hus ;) Nån mer av er som följer årets idol?

Höst värmen
som har kommit är helt undebrar, nu kan man ta av sig jackan igen och njuta av solen. Love it !





Gummisnoddarna
: Vet inte om ni har sett alla människor som går runt med gummisnoddar på byxorna? Har aldrig i hela mitt liv sett nått sååå fult! Förstår inte hur deras föräldrar kan låta barnen gå ut så, pinsamt!

Puma: Min kära, älskade katt Puma får faktiskt ligga på flopplistan denna vecka. Ni lär ju tänka, what?! Men anledningen till att hon får en plats här är för att hon löper! Hon går bara runt i lägenheten just nu och skricker och äcklar sig. Aja, hoppas på att det är snart är över... Eller man kanske ska släppa ut henne lite så hon får hitta nån snygging och ha kul med(?) ;)

Skrikiga föräldrar på stan ! Asså shit, barnen lyssnar inte mer för att ni skriker åt dem utan snarare tvärtom! Hade inte heller lyssnat ifall om nån hade skrikit åt mig, utan snarare givit den en stor fet smäll. Men men, alla kan ju inte vara som jag ;) (tack och lov!)

Fika

Har haft Kickan här på en kopp kaffe, eller rättare sagt älsklingen och Kickan drack kaffe, inte jag.
Finns inget som är sååå äckligt som kaffe är ! Blä!



Så har även fått hem min 2 fina söner som har vart ute på landet i helgen. Så har haft barnledigt i helgen ;)
I fredags så njöt jag och älsklingen av goda kräftor till idol, mums :)
Och i lördags var vi ute och åt och köpte hem lite gott. På kvällen mös vi till filmen "Män som hatar kvinnor", sjuk bra film !
Nej det har verligen vart en underbar helg, bara du och jag babe ♥



Puss Pus
Take care

Nytt shampoo

Var i helgen i Eskilstuna och shoppa lite. Köpte lite shampoo, blasam och balsamspray på Åhléns. Håret blev helt underbart mjukt av att asså. Kanske ska nämna att det jag köpte heter Oliv Naturell. Kommer aldrig att släppa taget om dem, har suttit hela helgen och tagit mig i håret för att det är så mjukt:) (Besatt?)
Ja livet är bra underbart i bland asså.




Kostar ca 55:-/st

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0